Μεσολόγγι: «Το έχω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» – Συγκινεί η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου
09:00 - 24/11/2023
Συγκίνησε η απόφαση της Αθηνάς Παπαχρήστου να δωρίσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο για να βοηθά τους κατοίκους της πόλης.Συγκίνησε η απόφαση της Αθηνάς Παπαχρήστου να δωρίσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο για να βοηθά τους κατοίκους της πόλης.Η συνταξιούχος αγρότισσα προσέγγισε τη διοικήτρια του νοσοκομείου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, όταν της ανακοίνωσε την απόφασή της. «Θέλω να σας αγοράσω ένα νοσοκομειακό!», της είπε, όπως έγραψε στο Facebook η Μαρία Σκαρμούτσου, εργαζόμενη του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μεσολόγγι: «Το είχα υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» – Τι είπε η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου
Σάρκα και οστά πήρε η απόφαση της Αθηνάς Παπαχρήστου να δωρίσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο για να βοηθά τους κατοίκους της πόλης. Η δωρεά δεν έγινε σε μία ημέρα. Η συνταξιούχος αγρότισσα προσέγγισε τη διοικήτρια του νοσοκομείου πριν περίπου ενάμισι χρόνο, όταν της ανακοίνωσε την απόφασή της. «Θέλω να σας αγοράσω ένα νοσοκομειακό!», της […]
The post Μεσολόγγι: «Το είχα υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» – Τι είπε η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr