Κασσελάκης: «Αν η Αχτσιόγλου μου είχε πει «θέλω την καρέκλα» θα έκανα πίσω»

14:46 - 24/11/2023

Μια μακροσκελή ανάρτηση για την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία και χαρακτηρίζει την «πρώτη μεταπολιτική διάσπαση στην ιστορία της χώρας» έκανε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης επαναλαμβάνει ότι οι έδρες δεν ανήκουν σε όσους βουλευτές ανεξαρτητοποιήθηκαν και έει ότι έχει ήσυχη της συνείδησή του γιατί προσπάθησε για την ενότητα και κατηγορεί όσους αποχώρησαν ότι έφυγαν όχι για ιδεολογικούς λόγους αλλά γιατί έχασαν τις εσωκομματικές εκλογές. «Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει «αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υπο

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: «Αν η Αχτσιόγλου μου είχε πει «θέλω την καρέκλα» θα έκανα πίσω»

Μια μακροσκελή ανάρτηση, την πρώτη μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και χαρακτηρίζει την «πρώτη μεταπολιτική διάσπαση στην ιστορία της χώρας» και με σαφείς αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, έκανε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.  Ο Στέφανος Κασσελάκης επαναλαμβάνει ότι οι έδρες δεν ανήκουν σε όσους βουλευτές ανεξαρτητοποιήθηκαν και λέει ότι έχει ήσυχη της συνείδησή του γιατί προσπάθησε για την ενότητα και κατηγορεί όσους αποχώρησαν ότι έφυγαν όχι για ιδεολογικούς λόγους αλλά γιατί έχασαν τις εσωκομματικές εκλογές. «Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει «αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω π

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα