Λαμία : Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή (26/11)! -20% η κίνηση -σε σχέση με πέρυσι- την Black Friday

08:37 - 26/11/2023

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Λαμίας σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με επικοινωνία του Lamianow.gr με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Ηλίας Κεφαλά, "η πάγια θέση του εμπορικού συλλόγου είναι αρνητική στο άνοιγμα των καταστημάτων, ωστόσο όποιο κατάστημα θέλει να ανοίξει, έχει το ελεύθερο να ανοίξει με το προτεινόμενο ωράριο της Κυριακής". O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Κεφαλάς Παράλληλα, ο Ηλίας Κεφαλάς τοποθετήθηκε και για την κίνηση στην αγορά στην Black Friday, με τον ίδιο να σημειώνει πως ήταν αρκετά μειωμένη η κίνηση, συν του ότι δεν είχαμε το δεκαήμερο προσφορών του Νοεμβρίου το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Μόνο τα μεγάλα

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστούγεννα 2023: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή – Χαμός με την Black Friday

Χριστούγεννα 2023: Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή (26/11/2023) τα εμπορικά καταστήματα, και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συνεχίζουν τις προσφορές της Black Friday. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), με ανακοίνωσή του διευκρινίζεο ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα από τις 11:00 έως τις 20:00. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: […] Το άρθρο Χριστούγεννα 2023: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή – Χαμός με την Black Friday εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”