ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ ΚΕΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!

17:09 - 29/11/2023

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ (efka.gov.gr), ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ (dypa.gr), ΟΠΕΚΑ ΚΕΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !! – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες! NEWS: Έως και τις 29 Νοεμβρίου καταβάλλονται συνολικά 2,2 δισ ευρώ σε 4.084.248 δικαιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα, την περίοδο 27 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου πληρώνονται 2.287.524.482 ευρώ σε 4.166.728 δικαιούχους, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΟΠΕΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21, ΚΕΑ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023!!

ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21, ΚΕΑ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (efka.gov.gr) 2023!! - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! NEWS: Χθες, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, πληρώθηκαν το επίδομα παιδιού, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το επίδομα ενοικίου και άλλες προνοιακές παροχές στους δικαιούχους. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ONLINE!!! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 600 ΕΩΣ 7.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΛΙΣΤΑ! Σημειώνεται πως η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το «Α21» την αίτηση για το επίδομα παιδιού, θα ανοίξει και πάλι στις 22 Δεκεμβρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, στην οποία αναφέρεται πως η πλατφόρμα θα παραμείνει διαθέ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο