Κατερίνα Καινούργιου: «Έναν τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ, που να μην τον ξέρει κανείς»
12:09 - 04/12/2023
Τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 4/12 μέσα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έναν τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ, που να μην τον ξέρει κανείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Έναν τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ»
Κατερίνα Καινούργιου: «Ούτε μία ανθοδέσμη δεν έχω πιάσει, η Μαριλού αναγκαστικά μου την έδωσε γιατί είμαι η τελευταία που έχω μείνει ανύπαντρη»
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Καινούργιου τηλεθέαση: Ξανά μονοψήφια και δεν υπάρχει δικαιολογία
Η πρωινή εκπομπή “Super Κατερίνα”, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, φαίνεται να διανύει μια περίοδο χαμηλής τηλεθέασης, καθώς τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν μια ελεύθερη πτώση στα νούμερα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 4/12, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης μόλις 9,8% στο δυναμικό κοινό, κατατάσσοντάς την στην τέταρτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης. Παρόλο που δεν είναι η […]
The post Κατερίνα Καινούργιου τηλεθέαση: Ξανά μονοψήφια και δεν υπάρχει δικαιολογία appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr