Χρωστικές ουσίες τροφίμων: Πόσο επικίνδυνες είναι – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

13:09 - 04/12/2023

Σύμφωνα με έρευνα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), οι χρωστικές ουσίες θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί σε γλυκά, ειδικά όταν έχουν πολύ ωραία εμφάνιση; Να αντισταθεί σε σνακ, όπως οι μαρμελάδες, τα αναψυκτικά, τα κέικ και τα πατατάκια; Όλα τα παραπάνω...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο