Προκλητικός ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα: Τη σκότωσε γιατί είχε εραστή – Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

08:28 - 06/12/2023

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας που την σκότωσε στο σπίιτι της στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης. «Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Εγώ τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και μου το έκανε εμένα αυτό; Ε, τώρα θα πάω φυλακή». Με αυτά τα λόγια φέρεται να ομολόγησε ο Το άρθρο Προκλητικός ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα: Τη σκότωσε γιατί είχε εραστή – Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαλαμίνα: «Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη – Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

Κανένα ίχνος μεταμέλειας από τον δράστη – Είχε σχέση τα τελευταία επτά χρόνια με την άτυχη Γεωργία Ψυχρός, κυνικός, συνειδητοποιημένος. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγραφεί ο 71χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη (5/12) στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά. Από την πρώτη στιγμή […] The post Σαλαμίνα: «Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη – Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας