Μητσοτάκης: Τέλος οι αγοραπωλησίες ακινήτων με μετρητά - Άκυρα τα συμβόλαια με απευθείας συναλλαγή

15:17 - 06/12/2023

Νέα δεδομένα στις αγοραπωλησίες ακινήτων φέρνουν οι ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου που συζητείται σήμερα και αύριο στη Βουλή, όπως τις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Τέλος οι αγοραπωλησίες ακινήτων με μετρητά – Άκυρα τα συμβόλαια με απευθείας συναλλαγή

Νέα δεδομένα στις αγοραπωλησίες ακινήτων φέρνουν οι ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου που συζητείται σήμερα και αύριο στη Βουλή, όπως τις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλία του. Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε το τέλος των μετρητών για οποιαδήποτε συναλλαγή αφορά σε μεταβίβαση ακινήτου, σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρείται άκυρο το συμβόλαιο. «Εξετάσαμε μαζί με το οικονομικό επιτελείο τα σχετικά στοιχεία. Δυστυχώς αυτή η πρακτική ακολουθείται σήμερα, πλήρως ή μερικώς, σε μία από τις τέσσερις αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται στην χώρα. Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια, ενδεχομένως δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία διακινούνται σε τσάντες, βαλίτσες,

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Τέλος οι αγοραπωλησίες ακινήτων με μετρητά – Άκυρα τα συμβόλαια με απευθείας συναλλαγή

Φορολογικό: Αποκλειστικά μέσω τραπέζης το τίμημα για την αγορά ή πώληση ακινήτου Νέα δεδομένα στις αγοραπωλησίες ακινήτων φέρνουν οι ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου που συζητείται σήμερα και αύριο στη Βουλή, όπως τις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλία του. Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε το τέλος των μετρητών για οποιαδήποτε συναλλαγή αφορά σε μεταβίβαση ακινήτου, σε διαφορετική περίπτωση […] The post Τέλος οι αγοραπωλησίες ακινήτων με μετρητά – Άκυρα τα συμβόλαια με απευθείας συναλλαγή appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Σακελλαρίδης: «Ψάχνω στο μικροσκόπιο να αναγνωρίσω τον ΣΥΡΙΖΑ»

Αλήτης αρχιμανδρίτης στοχοποιεί βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Labour Day to be postponed until Easter Tuesday, on May 7

Ο Deus ex machina Τσίπρας

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Νεκρός άνδρας στην είσοδο πολυκατοικίας – Τον είχαν μαχαιρώσει

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (26-02-2024)