ΕΦΕΤ: Αποσύρονται τα αυγά Kinder Bueno λόγω μη αναγραφόμενου συστατικού

11:37 - 07/12/2023

Έπειτα από απόφαση του ΕΦΕΤ αποσύρονται από τα ράφια των καταστημάτων Lidl τα προϊόντα «KINDER Bueno Αυγά, 80g» Στο συγκεκριμένο προϊόν διαπιστώθηκε η μη αναγραφή στην ελληνική γλώσσα του συστατικού «αλεύρι σίτου», το οποίο είναι αλλεργιογόνο καθώς περιέχει γλουτένη. Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές και μπορεί να καταναλωθεί, εφόσον ο καταναλωτής δεν παρουσιάζει αλλεργία ή δυσανεξία στο αλεύρι σίτου (γλουτένη). Όπως ενημερώνει η Lidl […] The post ΕΦΕΤ: Αποσύρονται τα αυγά Kinder Bueno λόγω μη αναγραφόμενου συστατικού appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση Kinder Bueno Eggs λόγω μη αναγραφής αλλεργιογόνου συστατικού

ΕΦΕΤ: Στην ανάκληση Kinder Bueno Eggs από την αγορά, λόγω μη αναγραφής αλλεργιογόνου συστατικού, προχωρά ο ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Φορέα, κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Kinder Bueno Eggs» των 80g, το οποίο διακινείται από την επιχείρηση Lidl Hellas όπου διαπιστώθηκε η μη αναγραφή στην ελληνική γλώσσα του συστατικού «αλεύρι σίτου», το οποίο είναι αλλεργιογόνο καθώς περιέχει γλουτένη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι η

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”