Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα του 22χρονου που πέθανε σε τροχαίο – «Όταν έχασα τον Αντώνη σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα για το δικό της παιδί»

14:00 - 07/12/2023

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Κρήτη: Συγκινητική και παράδειγμα προς μίμηση ήταν η εξομολόγηση της μητέρας του 22χρονου Αντώνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο τον περασμένο Αύγουστο, για τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων του παιδιού της. «Δεν ήθελα να φύγει έτσι η ψυχή του παιδιού μου. Ήθελα να […] Το άρθρο Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα του 22χρονου που πέθανε σε τροχαίο – «Όταν έχασα τον Αντώνη σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα για το δικό της παιδί» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]