Κασσελάκης: Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό

12:00 - 08/12/2023

«Οταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.«Οταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.«Ένας αστυνομικός, ένας νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου, χαροπαλεύει, ύστερα από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λέγοντας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης για Ρέντη: «Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό»

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ: Δήλωση σχετικά με τα χθεσινά (7/12) επεισόδια στου Ρέντη και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, με αιχμές κατά της κυβέρνησης, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr «Όταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ένας αστυνομικός, ένας νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου, χαροπαλεύει, ύστερα από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε», προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Φίλαθλοι που πάνε να παρακολουθήσουν ένα άθλημα και φοβούνται για τη ζωή τους. Αστυνομικοί που πάνε σε έναν αγώνα να κάνουν τη δουλε

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας