Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο – Θα κληθούν σε απολογία

11:12 - 18/02/2020

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό. Είπε ότι ενώ από χθες στις 19.00 πάρθηκε απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, «κάτι το οποίο δείχνει τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους και της ελληνικής νοοτροπίας συγκεκριμένων συνδικαλιστών». «Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το 'έτσι θέλω', με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρεντή», «μια οργανωμένη μειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινων

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής για απεργία: Θα κληθούν σε απολογία - Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην τηλεόραση του…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απεργία: Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο – Θα κληθούν σε απολογία

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό. Είπε ότι ενώ από χθες στις 19.00 πάρθηκε απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και η… Read more » The post Απεργία: Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο – Θα κληθούν σε απολογία appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κ. Καραμανλής: Θα κληθούν σε απολογία αυτοί που κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο

Σε απολογία θα κληθούν οι υπεύθυνοι για την αιφνιδιαστική κατάληψη στο αμαξοστάσιο Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα σήμερα τα τρένα και ο Προαστιακός, παρά τα όσα είχαν ανακοινωθεί χθες.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα». Αυτό τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό. Ο υπουργός ανέφερε ότι ενώ από χθες στις 19.00 πάρθηκε απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και […] The post Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο