Αντώνης Παπαηλίας: «Του είπα «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου απάντησε… Ολυμπιακός να μην γίνεις»
20:00 - 09/12/2023
Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα […]
The post Αντώνης Παπαηλίας: «Του είπα «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου απάντησε… Ολυμπιακός να μην γίνεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ: «Είπα στον πατέρα μου "μπαμπά είμαι γυναίκα" και μου απάντησε "δεν πειράζει, Ολυμπιακός να μη γίνεις"»
ΒΙΝΤΕΟ: «Είπα στον πατέρα μου "μπαμπά είμαι γυναίκα" και μου απάντησε "δεν πειράζει, Ολυμπιακός να μη γίνεις"»
10/12/2023
Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχημένη του περσόνα, Λόλα, και τη συνεργασία με τον Τόνι Σφήνο, όσο και στα ψηλά τακούνια.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά για τη Λόλα πως «επειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι
Διαβάστε το στο filathlos.gr