Έλλη Κοκκίνου: «Μπαίνω στον πάγο, κοιμάμαι στο ψυγείο όρθια για να μην πέφτει τίποτα»

15:00 - 11/12/2023

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Σου Σου για την καλή της φυσική κατάσταση και τις φωτογραφίες που […] The post Έλλη Κοκκίνου: «Μπαίνω στον πάγο, κοιμάμαι στο ψυγείο όρθια για να μην πέφτει τίποτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλλη Κοκκίνου μπαίνει… στο ψυγείο κάθε βράδυ – «Κοιμάμαι εκεί όρθια για να μην πέφτει τίποτα»

Για την καλή της φυσική κατάσταση μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open το πρωί της Δευτέρας (11/12) τονίζοντας πως γυμνάζεται πολλά χρόνια και πως προσέχει πάρα πολύ. Η τραγουδίστρια αρχικά απάντησε χιουμοριστικά σημειώνοντας πως μπαίνει στο ψυγείο… «Μπαίνω στον πάγο. Κάθε βράδυ έχω ένα ψυγείο και μπαίνω και κοιμάμαι εκεί όρθια για να μην πέφτει τίποτα» ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου και πρόσθεσε: «Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, γυμνάζομαι πολύ χρόνια τώρα, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν ξενυχτώ άσκοπα. Άρα, αυτό όταν το κάνεις νέα, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ο χρόνος επιβραβεύει για τις θυσίες που έκανα και κάνω και για τον κόπο μου. Δεν έχω παράπονο απ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο