Εορταστικό ωράριο: Σε ισχύει από την Τρίτη – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

21:00 - 11/12/2023

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Πρεμιέρα κάνει αύριο Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.Τα εμπορικά καταστήματα αναμένεται να είναι ανοιχτά για δύο Κυριακές την εορταστική περίοδο, στις 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων και στις 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια. Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας […] Το άρθρο Εορταστικό ωράριο: Σε ισχύει από την Τρίτη – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο - Ποιες ώρες θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Ξεκινάει σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας για τα Χριστούγεννα ξεκινά σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά κάθε ημέρα, με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τις Κυριακές 17, Το άρθρο Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Ξεκινά από σήμερα Τρίτη - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Ξεκινάει από σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Εορταστικό ωράριο σούπερ μάρκετ 2023: Πώς θα λειτουργήσουν – Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν

Έχοντας μπει για τα καλά σε ρυθμούς Χριστουγέννων, η αγορά έρχεται να τηρήσει επίσης την «παράδοση» της διεύρυνσης του εορταστικού ωραρίου, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε: «Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά και στα στολισμένα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αρχίζει αύριο το εορταστικό ωράριο: Οι Κυριακές που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Αύριο, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ξεκινάει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023 του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά κάθε μέρα με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 […] Αρχίζει αύριο το εορταστικό ωράριο: Οι Κυριακές που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων 2023: Ξεκινά σήμερα, οι μέρες και ώρες που είναι ανοιχτά τα εμπορικά στην Αθήνα

Ξεκινά σήμερα (12.12.23) το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, το εορταστικό ωράριο για τα φετινά Χριστούγεννα τελειώνει στις 31.12.23. Αναλυτικά, το εν λόγω ωράριο έχει ως εξής: • Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 09:00 – 21:00 • Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 09:00 – 21:00 • Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 09:00 – 21:00 • Παρασκευή 15 […] The post Εορταστικό ωράριο καταστημάτων 2023: Ξεκινά σήμερα, οι μέρες και ώρες που είναι ανοιχτά τα εμπορικά στην Αθήνα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου για το εορταστικό ωράριο της περιόδου των Χριστουγέννων για τα εμπορικά καταστήματα. Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή 17 […] Το άρθρο Από σήμερα το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη