Ηχητικό ντοκουμέντο του OPEN από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα

19:46 - 15/12/2023

Ηχητικό ντοκουμέντο του OPEN από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα 15/12/2023 Θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους τα ΜΑΤ αρνήθηκαν αρχικά να μεταβούν στην Λεωφόρο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο στη συνέχεια έπειτα από διαβουλεύσεις στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι προϊστάμενοι των διμοιριών οδήγησαν τα ΜΑΤ κανονικά στη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το OPEN εξασφάλισε και αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο από την αρχική άρνηση των ΜΑΤ, δείτε εδώ:

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηχητικό ντοκουμέντο από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ – «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

Οι αστυνομικές Αρχές θα διεξάγουν πειθαρχική διερεύνηση για τις 6 διμοιρίες των ΜΑΤ, που αρνήθηκαν να πάνε στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους στου Ρέντη. Το Open φέρνει στο «φως» ηχητικό – ντοκουμέντο από το «αντάρτικο», όταν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από τον ... Περισσότερα To άρθρο Ηχητικό ντοκουμέντο από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ – «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που τα ΜΑΤ αρνούνται μεταβούν στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα

Στο «φως» έρχεται ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι κλήθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου να μεταβούν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, αρνούνται να πάνε στη Λεωφόρο. Οι άνδρες των ΜΑΤ ακούγονται στο ηχητικό που δημοσίευσε το ΟΡΕΝ, από τον ασύρματο να αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας Το άρθρο Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που τα ΜΑΤ αρνούνται μεταβούν στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»