Μακελειό στην Πράγα: Τα τελευταία μηνύματα του δράστη στο Telegram - «Πάντα ήθελα να σκοτώνω»
19:00 - 21/12/2023
«Θέλω να κάνω επίθεση σε σχολείο και πιθανόν να αυτοκτονήσω», είχε γράψει ο δράστης του μακελειού στην ΠράγαΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μακελειό στην Πράγα: Τα τελευταία μηνύματα του δράστη – «Μισώ τον κόσμο και θέλω να προκαλέσω όσο περισσότερο πόνο μπορώ»
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες από πυροβολισμούς στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, για τον οποίο νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι «εξουδετερώθηκε». Οι 9 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία […]
Το άρθρο Μακελειό στην Πράγα: Τα τελευταία μηνύματα του δράστη – «Μισώ τον κόσμο και θέλω να προκαλέσω όσο περισσότερο πόνο μπορώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜακελειό στην Πράγα: Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Πάντα ήθελα να σκοτώνω, έγραφε o δράστης»
Περισσότεροι από 15 άνθρωποι είναι νεκροί μετά τους πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο στο κέντρο της Πράγας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της αστυνομίας της Τσεχίας. Οι τραυματίες είναι στους 24. Στους νεκρούς συγκαταλέγεται και ο δράστης της επίθεσης ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, αυτοπυροβολήθηκε όταν αυτοκίνητα της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο. Ο δράστης φέρεται να είναι ο 24χρονος φοιτητής
Το άρθρο Μακελειό στην Πράγα: Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Πάντα ήθελα να σκοτώνω, έγραφε o δράστης» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr