Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλεια

10:00 - 22/12/2023

«Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, εκείνη την ώρα δεν ήταν» δήλωσε η ηθοποιός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλια»

Τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day στις πρόβες για το μιούζικαλ Anastasia. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τις απώλειες στη ζωή της και τον έρωτα. «Τον πρώτο καιρό μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από αυτό που βλέπεις. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω αισθανθεί σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλια»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για την πορεία της στην τηλεόραση, τις απώλειες στη ζωή της αλλά και τον έρωτα. «Τον πρώτο καιρό μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από αυτό που βλέπεις. Στα ερμηνευτικά, κανένας μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος» ανέφερε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως […] The post Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω αισθανθεί σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλια» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συμφωνία για την πώληση της TikTok στις ΗΠΑ σε Oracle, Silver Lake και MGX

Conference League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» και τα «ζευγαρώματα» στα νοκ άουτ

Ηλιόπουλος: Το σύμπαν αποφάσισε να νικήσει η ΑΕΚ, αλλά το έκανε με σασπένς

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε σε υπόκλιση και την πρωτοπόρο Χαποέλ, νίκες για Ρεάλ, Φενέρ και Μακάμπι

Conference League: Η πρόκριση θρίλερ της ΑΕΚ στην 8αδα. η τελική βαθμολογία της League Phase και οι πιθανοί αντίπαλοι στους 16

Νεκρός στο δυστύχημα με το Cessna στη Βόρεια Καρολίνα ο πρώην οδηγός του NASCAR Γκρεγκ Μπιφλ και η οικογένειά του