Μακελειό στην Πράγα: «Ήταν ένα καλό αγόρι…» – Ο 24χρονος κουβαλούσε όπλα σε θήκη κιθάρας

17:37 - 23/12/2023

Ενός λεπτού σιγή σε όλη την Πράγα για τα θύματα - Πώς γλίτωσε η μητέρα και η αδελφή του δράστη

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ήταν ένα καλό αγόρι…»: Ο 24χρονος μακελάρης της Πράγας κουβαλούσε όπλα σε θήκη κιθάρας – Κατά τύχη γλίτωσε η μητέρα του

Οι συγχωριανοί του πήγαιναν μαζί του στην Πράγα με το λεωφορείο καθημερινά. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν είχε ιδέα ότι ο 24χρονος Νταβίντ Κόζακ κουβαλούσε όπλα και πυρομαχικά σε μια θήκη κιθάρας τις τελευταίες ημέρες, έχοντας κατά νου ένα σατανικό σχέδιο. Ο κακός καιρός της Παρασκευής, όταν το χιόνι ανακατευόταν με τη βροχή, υπογράμμισε τη […] The post «Ήταν ένα καλό αγόρι…»: Ο 24χρονος μακελάρης της Πράγας κουβαλούσε όπλα σε θήκη κιθάρας – Κατά τύχη γλίτωσε η μητέρα του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

«Ήταν ένα καλό αγόρι…»: Ο 24χρονος μακελάρης της Πράγας κουβαλούσε όπλα σε θήκη κιθάρας - Κατά τύχη γλίτωσε η μητέρα του

«Ο Νταβίντ και εγώ πηγαίναμε στην Πράγα με το λεωφορείο. Τον τελευταίο καιρό κρατούσε θήκη κιθάρας» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μάνα του

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι