Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 19χρονη και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο

19:00 - 24/12/2023

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Μια 19χρονη έχασε τη ζωή της παραμονές Χριστουγέννων, στις 15:30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης -Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κινούμενο προς Αλεξανδρούπολη με αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα για αδιευκρίνιστους λόγους […] Το άρθρο Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 19χρονη και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη - Νεκρή 19χρονη έπειτα από μετωπική σύγκρουση οχημάτων - Δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες

Μια 19χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το μεσημέρι, παραμονές Χριστουγέννων, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης -Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 19χρονη και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο

Μία νεκρή κοπέλα και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το τροχαίο που σημειώθηκε έξω από την Αλεξανδρούπολη… Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό έξω από την Αλεξανδρούπολη και η 19χρονη οδηγός ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες νεκρή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με το […] The post Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 19χρονη και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη