Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ηλικία 81 ετών

10:28 - 27/12/2023

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία πνοή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλβγκανγκ Σόιμπλε. Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa). #BREAKING: Wolfgang Schäuble, Germany’s finance minister during the eurozone crisis, has died at the age of 81, his family tells dpa. pic.twitter.com/55qfiCKK3Y — dpa news agency […] The post Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ηλικία 81 ετών appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με την Bild, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του […] The post Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Τον θάνατό του ανακοίνωσε η οικογένειά του

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλεckardampikis Wed, 27/12/2023 - 10:25

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένειά του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας ο 81χρονος πολιτικός πέθανε στο σπίτι του βράδυ της Τρίτης. Το άρθρο Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο 81χρονος πολιτικός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης – Για 50 χρόνια πρωταγωνίστησε στην γερμανική και ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή – Το 1990 επέζησε δολοφονικής απόπειρας Τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένειά του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της […] The post Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ηλικία 81 ετών

Τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένειά του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας ο 81χρονος πολιτικός πέθανε στο σπίτι του βράδυ της Τρίτης. Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ο Σόιμπλε άφησε την τελευταία του πνοή «ειρηνικά» στις 8 το βράδυ της Τρίτης O Σόιμπλε ο οποίος ήταν βουλευτής στη Bundestag για 50 χρόνια, αφήνει πίσω του την 80χρονη σύζυγό του Ίνγκεμποργκ, τέσσερα παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Όπως σημειώνουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης ο Σόιμπλε σημάδεψε την ιστορία της Γερμανίας όσο κανείς άλλος πολιτικός. Το 1972 εκλέχθηκε βουλευτής για πρώτη φορά με το CDU ενώ ως υπουργός

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σε ηλικία 81 ετών

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Ο Σόιμπλε γεννήθηκε στο Φράιμπουργκ και ήταν ο γιος ενός υπαλλήλου της εφορίας. Είναι ο μεσαίος από τρεις αδερφούς. Αφού έλαβε απολυτήριο λυκείου το 1961, ο Σόιμπλε σπούδασε Νομική και […] The post Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Πέθανε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το άρθρο Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Σε ρόλο «ANADOLU» το ισπανικό «HUAN CARLOS»: Πως τα F-16 Viper και τα F-4 της ΠΑ «βύθισαν» το ισπανικό αεροπλανοφόρο

CENTCOM: Καταρρίψαμε ASBM των Χούθι – Στόχος του πλοίο με πλήρωμα 18 Αμερικανούς και 4 Έλληνες

Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά

Πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ»: Σημαντική η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πολιτική Προστασία

Σομαλία: Η τουρκική κορβέτα TCG Kinaliada ελλιμενίστηκε στο λιμάνι του Μογκαντίσου [pics, vid]

RCH 155: Γερμανία και Βρετανία ανακοίνωσαν την απο κοινού ανάπτυξη συστημάτων πυροβολικού