Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» αναφέρει η μητέρα των δύο αδερφών
17:28 - 27/12/2023
Συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, ανέφερε: «Τσακώθηκαν για μία μπλούζα και έγινε το κακό. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας». Νωρίτερα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 18χρονου, προχώρησαν οι εισαγγελικές Αρχές. Ο 18χρονος διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Μετά
Το άρθρο Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» αναφέρει η μητέρα των δύο αδερφών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αδερφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: «Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» λέει η μητέρα
Θέση για όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη πήρε η μητέρα των δύο παιδιών.Θέση για όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη πήρε η μητέρα των δύο παιδιών.Ο 18χρονος γιος της σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στο διαμέρισμα της οικογένειας με τη μητέρα τους να κάνει λόγο για ατύχημα. «Όλα ήταν ένα ατύχημα. Τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» είπε μιλώντας […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», λέει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε με ψαλίδι τον αδελφό του
«Τσακώθηκαν για μία μπλούζα και έγινε το κακό. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.
«Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή», είπε η μητέρα των δύο αγοριών στο Mega ξεσπώντας σε κλάματα. «Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είσαστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:
Νωρίτερα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος
Διαβάστε το στο agrinionews.grΝέα Σμύρνη: «Όλα ήταν ένα ατύχημα – Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», λέει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του
«Όλα ήταν ένα ατύχημα. ‘Ολα αυτά που ακούγονται είναι ψευδείς κατηγορίες, ο γιος μου δεν ήταν αναμειγμένος σε τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται», είπε συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. Οπως ανέφερε μιλώντας στο Μega ο 18χρονος γιος της δεν έχει εμπλακεί ξανά με σιδηρογροθιές με […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr