Φρίκη στην Αμαλιάδα – Ζούσε επί 20 ημέρες με την νεκρή μητέρα του

13:37 - 28/12/2023

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από την Αμαλιάδα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ένας άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του για περίπου είκοσι ημέρες, στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, η έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής στην Αμαλιάδα κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ανευρέθηκε η σορός και το γεγονός ότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι, διερευνώνται από τις αρχές, οι οποίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προχωρήσει και στην σύλληψη του γιού. The post Φρίκη στην Αμαλιάδα – Ζούσε επί

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκ στην Αμαλιάδα: Ζούσε επί 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του για περίπου είκοσι ημέρες, στο σπίτι τους στην Αμαλιάδα. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, η έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το διαμέρισμα, κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Πηγή: iefimerida.gr The post Σοκ στην Αμαλιάδα: Ζούσε επί 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”