Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είμαι χαρούμενος που είχα μερίδιο στην συμφωνία Τερίμ-Αλαφούζου»
18:37 - 28/12/2023
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί με δηλώσεις του σε Μέσο της Τουρκίας αποκάλυψε πως ήταν ο ενδιάμεσος στην πρόσληψη του Φετιχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως το ραντεβου με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του. Ο Φατίχ Τερίμ είναι με κάθε επισημότητα ο διάδοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και από την Τετάρτη (27/12) έπιασε δουλειά στον […]
The post Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είμαι χαρούμενος που είχα μερίδιο στην συμφωνία Τερίμ-Αλαφούζου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ατζούν Ιλιτζαλί: «Εγώ ήμουν ο ενδιάμεσος για τη συμφωνία Παναθηναϊκού-Τερίμ»
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιβεβαίωσε τις φήμες που έρχονταν από την Τουρκία, πως ήταν αυτός ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, για να κλείσει τελικά ο Τούρκος προπονητής στον Παναθηναϊκό.
Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Ατζούν, ο οποίος φέρεται να διαπραγματεύεται με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας, για τη συνδρομητική του πλατφόρμα.
Ο παραγωγός του «Survivor» μίλησε στην τουρκική ιστοσελίδα bosslardunyasi.com και αποκάλυψε πως ήταν αυτός που πρότεινε τον πολύπειρο κόουτς, αναφέροντας πως η συνάντηση έγινε στο σπίτι του και όχι στα γραφεία του.
«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ
Διαβάστε το στο agrinionews.gr