Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

10:53 - 29/12/2023

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ  

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 44χρονο Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 44χρονου Νορβηγού, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό και τραυμάτισε τον κουμπάρο σε μπαρ τα ξημερώματα της Πέμπτης (29.12.2023) σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.  Περισσότερα σε λίγο   To άρθρο Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 44χρονο Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ήμουν σε άμυνα: Στον εισαγγελέα ο 44χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού

Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 44χρονος Νορβηγός υπήκοος, που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του κουμπάρου του, μέσα σε μπαρ, όπου διασκέδαζαν, χθες τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη.Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 44χρονος Νορβηγός υπήκοος, που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του κουμπάρου του, μέσα σε μπαρ, όπου διασκέδαζαν, χθες τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 44χρονος ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή τραυμάτισε με μαχαίρι παλάμης αρχικά τον κουμπάρο του αστυνομικού στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς για το συμβάν ο 44χρονος φέρεται να επικαλέστηκε μέθη και ψυχολογικά προβλήματα, ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Ράγισαν καρδιές για τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη (video)

Μέσα σε κλίμα οδύνης η Θεσσαλονίκη και οι συνάδελφοι του αποχαιρέτησαν τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από την φωτοβολίδα στο Ρέντη. Παρόντες στην κηδεία ο Πρωθυπουργός , ο Επικεφαλής της κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα, ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας…

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Τι υποστήριξε ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Τι υποστήριξε ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη 29/12/2023 «Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ήξερα ότι τον είχα σκοτώσει. Με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου το απόγευμα όταν συνήλθα. Μαλώσαμε και την ώρα που τους επιτέθηκα δεχόμουν γροθιές» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 44χρονος Νορβηγός, που κρατείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού, χθες τα ξημερώματα, σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας