Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού που σκοτώθηκε από τη φωτοβολίδα: «Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του Λύγγε» (βίντεο)
15:58 - 29/12/2023
Σπαραχτικές στιγμές στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. «Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η μάνα του “Λύγγε”», λέει η μητέρα του Γιώργου Λυγγερίδη, σε συγγενή που την αγκαλιάζει και της δίνει συλλυπητήρια, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr. Απέναντι από την οικογένεια στέκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Προστασίας […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού: «Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του “Λύγγε”»
Βαριά οδύνη και θλίψη στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη Η τελευταία πράξη του δράματος μετά τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, εκτυλίσσεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την κηδεία του. H εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 13:30. «Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η […]
The post Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού: «Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του “Λύγγε”» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr