Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της η 41χρονη έγκυος πριν εξαφανιστεί

15:37 - 05/01/2024

Η Αστυνομία κατέσχεσε το κινητό του - Εκδόθηκε missing alert για την εξαφάνισή της

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ…» – Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου πριν εξαφανιστεί

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου, η οποία έφυγε από το σπίτι της με 5.000 ευρώ και έκτοτε η τύχη της αγνοείται

Διαβάστε το στο tanea.gr

Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της πριν εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδερφού της

Σύμφωνα με τον σύντροφό της όταν έφυγε άφησε μήνυμα στον ίδιο και τη μητέρα της και πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 5.000 ευρώ

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι