Aπαγορευτικό απόπλου από Πειραιά – Ραφήνα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου

22:09 - 06/01/2024

Λόγω θυελλωδών ανέμων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει τεθεί σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Κεφαλλονιάς και της Κυλλήνης. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας. Οι επιβάτες που είχαν σκοπό να μετακινηθούν θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου είναι τα πλοία εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, σε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη ... Περισσότερα To άρθρο Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Κέρκυρα

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, οι θυελλώδεις άνεμοι που θα πνέουν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας δεν επιτρέπουν τον ασφαλή απόπλου των πλοίων και έτσι οι κάβοι θα παραμείνουν δεμένοι καθώς κηρύχθηκε απαγορευτικό απόπλου για την Κυριακή (7/1).

Διαβάστε το στο tovima

Τα ζώδια την Κυριακή 07 Ιανουαρίου

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα γεγονός, ένας εξωγενής παράγοντας μπορεί να συμβάλει στην ανατροπή κάποιων από τα σχέδιά σας. Μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε, γιατί τελικά, αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό, μια και θα σας μάθει, ότι πρέπει να λειτουργείτε πιο οργανωμένα και […] Το άρθρο Τα ζώδια την Κυριακή 07 Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

Οι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν κατά τόπους ως και τα 9 Μποφόρ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Aπαγορευτικό απόπλου από Πειραιά – Ραφήνα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Λόγω θυελλωδών ανέμων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη ως ακόμη και τα 9 Μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επίσης δεν εκτελούνται δρομολόγια υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό. Κλειστή είναι […] Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κακοκαιρία: Aπαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

Λόγω θυελλωδών ανέμων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει τεθεί σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Κεφαλλονιάς και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη ως ακόμη και τα 9 Μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σημειώνεται πως δεν εκτελούνται ούτε δρομολόγια υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

ΔΑΑ: Πάνω από 50% το ποσοστό της AviAlliance GmbH – Στο 25,5% η συμμετοχή του Δημοσίου

Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #80#

Με άνοδο στις αποδόσεις των ομολόγων έκλεισε η εβδομάδα

Alpha Bank: Από 13/2 σε διαπραγμάτευση οι 1,14 εκατ. μετοχές του stock options

Τεχνική Ολυμπιακή: Εγκρίθηκε η απόκτηση του υπολοίπου 50% της Mount Street Hellas

ΟΠΑΠ: Στις 13 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023 – Στις 29 Απριλίου η αποκοπή του μερίσματος