Παπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου
15:25 - 19/02/2020
Σε σημερινή δήλωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει ότι υπάρχει επιδίωξη διεύρυνσης σαθρού, όπως το χαρακτηρίζει, σε βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ αναφέρει ότι «κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του».
The post Παπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δ. Παπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου
Σε σημερινή δήλωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει ότι υπάρχει επιδίωξη διεύρυνσης σαθρού, όπως το χαρακτηρίζει, σε βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ αναφέρει ότι «κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του».
Διαβάστε το στο thebest.grΠαπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν τη διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή δήλωσή του κάνει λόγο για επιδίωξη διεύρυνσης σαθρού, όπως το χαρακτηρίζει, σε βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ αναφέρει ότι «κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του».
Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφέρει:
«Τους συμβουλεύω όμως για να κρατήσουν μία ελάχιστη επίφαση νομιμότητας να μην λησμονούν τα άρθρα 86 παρ. 1, 2και 3 του Συντάγματος και 5 παρ. 1 του Ν. 3126/2003.
Συμφώνως με αυτά δίωξη, ανάκριση ή προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση για πράξεις που τυχόν τέλεσα ως υπουργός δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής».
Και προσθέτει, σύμφωνα με το protothema.gr, ότι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθ
Διαβάστε το στο thestival.grΔ. Παπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου
Για επιδίωξη διεύρυνσης του σαθρού, όπως το χαρακτηρίζει, σε βάρος του κατηγορητηρίου κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, υποστηρίζοντας πως κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr