Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Καλύτερη η αποχή από την καταψήφιση

14:00 - 15/01/2024

χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Για το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία από αυτά μίλησε κατά κύριο λόγο ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ολόκληρη η εισαγωγική τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη: «Καλό μεσημέρι και […] Το άρθρο Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Καλύτερη η αποχή από την καταψήφιση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Καραμανλή για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν έγινα σοφότερη από το «μασάζ», θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

Αντίθετη παραμένει με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, ακόμη και μετά το πολιτικό «μασάζ» που έκανε το κυβερνητικό κόμμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του, εν μέσω αντιπαραθέσεων από τους βουλευτές όλων των πολιτικών χώρων. «Δεν έφυγα σοφότερη. Αν ισχύσουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται πως θα το καταψηφίσω», δήλωσε στην τηλεόραση του Action24 η Άννα Καραμανλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Με ενοχλεί γιατί πειράζουμε τον πυρήνα της οικογένειας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η Άννα Καραμανλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει τη χώρα πολλά επίπεδα. Αλλά

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ανδρουλάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Ο ορισμός του… ισαποστάκια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο και σχολίασε το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση πολιτικού αρχηγού που – όπως και σε άλλα ζητήματα – είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα – Είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που δεν έχει πάρει καθαρή θέση υπέρ ή κατά του νομοσχεδίου για τα […] The post Ανδρουλάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Ο ορισμός του… ισαποστάκια appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη