Η χρήση καπνού παγκοσμίως έχει μειωθεί παρά την άσκηση πίεσης από τις καπνοβιομηχανίες, σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ.

14:37 - 16/01/2024

Οι περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό καπνιστών είναι η Νοτιοανατολική Ασία και η Ευρώπη

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Π.Ο.Υ: Η χρήση καπνού παγκοσμίως έχει μειωθεί παρά την άσκηση πίεσης από τις καπνοβιομηχανίες

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η παγκόσμια χρήση καπνού έχει μειωθεί στη διάρκεια μιας γενιάς με έναν στους πέντε ανθρώπους να καπνίζουν έναντι ενός στους τρεις που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2000, ανέφερε σε σημερινή του έκθεση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Η μείωση καταγράφεται παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες, σύμφωνα με τον Οργανισμό, από τις αποκαλούμενες «Big Tobacco», όπως […] Το άρθρο Π.Ο.Υ: Η χρήση καπνού παγκοσμίως έχει μειωθεί παρά την άσκηση πίεσης από τις καπνοβιομηχανίες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι