Μαρία Καρυστιανού στην εξεταστική για τα Τεμπη: Τα ειπε όλα σε μόλις 14 λεπτά και λιγα δευτερόλεπτα

13:28 - 24/01/2024

14 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα... ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Ακούστε ολόκληρη την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού. Ακούστε την. Μιλάει εκ μέρους της κόρης της, της Μάρθης. Μιλάει εκ μέρους όλων των θυμάτων. Μιλάει για όλους όσους δεν έχουν πια φωνή. Μαρία Καρυστιανού στην εξεταστική για τα Τεμπη: Τα ειπε όλα σε μόλις 14 λεπτά και λιγα δευτερόλεπτα - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλόνισε η χαροκαμένη Μαρία Καρυστιανού στην Εξεταστική για τα Τέμπη: «Δίπλα μου είναι 57 νεκροί και 180 νεκροί»

«Πολλές φορές αυτά που άκουσα εδώ με έκαναν να ντρέπομαι. Με έκαναν να θέλω να αλλάξω χώρα... Επρεπε από τις 10 πρώτες μέρες να μπούνε φυλακή και ερχόμαστε ένα χρόνο μετά να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες», σχολίασε δηκτικά η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, αποδίδοντας ευθύνες στο πολιτικό σύστημα αλλά και στους δικαστές για συγκάλυψη The post Συγκλόνισε η χαροκαμένη Μαρία Καρυστιανού στην Εξεταστική για τα Τέμπη: «Δίπλα μου είναι 57 νεκροί και 180 νεκροί» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”