Κιλκίς: Αδειάζει από πρόσφυγες και μετανάστες το "Θεά Δήμητρα" στις Μουριές
11:12 - 20/02/2020
Προς την κατεύθυνση της πλήρους αποχώρησης όσων μεταναστών και προσφύγων διαβιούν στην ξενοδοχειακή μονάδα «Θεά Δήμητρα» στο χωριό, Σ.Σ. Μουριών του Κιλκίς, οδεύουν οι τελευταίες εξελίξεις.
Όπως αναφέρει το maxitis.gr, από το πρωί της Τετάρτης αναχώρησαν από τη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα 80 πρόσφυγες και μετανάστες. Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αναχωρήσουν και οι υπόλοιποι από το «Θεά Δήμητρα».
Συνολικά, στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται περίπου 300 πρόσφυγες και μετανάστες.
Υπενθυμίζεται πως στην συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα είχαν σημειωθεί δύο θάνατοι, πιθανόν αυτοκτονίες.
Σύμφωνα με του κατοίκους του χωριού, Σ.Σ. Μουριές του νομού Κιλκίς, ορισμένοι πρόσφυγες και μετανάστε
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάκος: Η Ελλάδα χρειάζεται 1 εκατ. πρόσφυγες για να λύσει το δημογραφικό
Την άποψη ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση διατύπωσε ο Αντώνης Λιάκος
Διαβάστε το στο lifo.gr