Χαλκίδα: "Συνευρέθηκα με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου" - Tι είπε στην απολογία της η 38χρονη

17:09 - 25/01/2024

Τι φέρεται να ισχυρίστηκε η 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του κάτω από το σπίτι τους

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με τον Σάκη, νόμιζα πως ήταν ο άντρας μου», είπε η 39χρονη στην απολογία της

Για τα όσα συνέβησαν πριν από δεκαπέντε χρόνια μεταξύ του 43χρονου ξυλουργού και της 39χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία του στη Χαλκίδα, μίλησε η ίδια στη χθεσινή απολογία της.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με τον Σάκη, νόμιζα πως ήταν ο άντρας μου» – Τι είπε στην απολογία της η 39χρονη

Φως σε μια πτυχή της σχέσης της με τον 43χρονο ξυλουργό πριν από περίπου 15 χρόνια, έριξε κατά τη χθεσινή της απολογία η 39χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του στη Χαλκίδα το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα αναφέρθηκε σε μια ερωτική επαφή που είχε με τον ξυλουργό το 2008 και η οποία, έτσι όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια, τη στιγμάτισε. Όπως είπε «με τον Σάκη γνωριστήκαμε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008, ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει μία ντουλάπα. Εκείνη την ημέρα, ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου, και σε συνδυασμό με έναν μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ήμουν στεναχωρημένη. Ζητούσ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις