Έλληνες πολίτες της Κύπρου ενημέρωσε για την επιστολική ψήφο η Νίκη Κεραμέως

23:09 - 26/01/2024

Αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ψηφίζουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Κύπρο, κάνοντας χρήση της επιστολικής ψήφου, παρείχε σήμερα στην Κύπρο η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλληνες πολίτες της Κύπρου ενημέρωσε για την επιστολική ψήφο η Νίκη Κεραμέως

Κύπρος: Αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ψηφίζουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Κύπρο, κάνοντας χρήση της επιστολικής ψήφου, παρείχε σήμερα στην Κύπρο η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως. Σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, η κα. Κεραμέως ενημέρωσε τους Έλληνες εκλογείς για τη διευκόλυνση που τους παρέχει η επιστολική ψήφος στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, από τον τόπο κατοικίας τους, παρουσιάζοντας βήμα προς βήμα τη διαδικασία, τα νέα ψηφοδέλτια και τον σχετικό φάκελο γνησιότητας. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να απαντήσει αναλυτικά σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις που της έθεσαν οι συμμετέχοντες. Προηγου

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Η Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες στην Κύπρο για την επιστολική ψήφο

Αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ψηφίζουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Κύπρο, κάνοντας χρήση της επιστολικής ψήφου, παρείχε σήμερα στην Κύπρο η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως. Σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, η Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε τους Έλληνες εκλογείς για τη διευκόλυνση που τους […] Το άρθρο Η Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες στην Κύπρο για την επιστολική ψήφο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Πάσχα: Τελευταίο κουδούνι στα σχολεία την Παρασκευή

Κρίση στην Αϊτή: Το συμβούλιο μετάβασης θα ορκιστεί και θα αναλάβει εντός της ημέρας

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν μωρό δελφίνι στη Λουιζιάνα – Αναζητούνται οι δράστες

ΗΠΑ: Η βουλή της Αριζόνα τάσσεται υπέρ της κατάργησης νόμου που απαγορεύει εντελώς την άμβλωση

Παράταση στη στέψη της Παρί έβαλε η Μονακό

Με «τεσσάρα» στον τελικό η Αταλάντα