Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο 24ωρο του στο νοσοκομείο – Πότε αναμένεται εξιτήριο

16:00 - 27/01/2024

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου London Clinic συνεχίζει να νοσηλεύεται ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε στην προαναγγελθείσα από την περασμένη εβδομάδα επέμβαση για καλοήθη υπερπλασία προστάτη. Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε το πρωί της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, η οποία αποχώρησε από το νοσοκομείο το απόγευμα και επέστρεψε το βράδυ για περίπου 1,5 […] Το άρθρο Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο 24ωρο του στο νοσοκομείο – Πότε αναμένεται εξιτήριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το πρώτο 24ωρο του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο – Πότε αναμένεται εξιτήριο

Στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου London Clinic συνεχίζει να νοσηλεύεται ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε στην προαναγγελθείσα από την περασμένη εβδομάδα επέμβαση για καλοήθη υπερπλασία προστάτη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε από το Λονδίνο ο Θανάσης Γκαβός, ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε το πρωί της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, η οποία αποχώρησε από το […] The post Το πρώτο 24ωρο του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο – Πότε αναμένεται εξιτήριο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]