Τέμπη: Ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ

16:09 - 29/01/2024

Η άσκηση των διώξεων ήρθε κατόπιν πρότασης του εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του δυστυχήματος από τον περασμένο Μάρτιο, κΣωτήρη Μπακαΐμη, και αφορά τη σύμβαση για την αποκατάσταση του Συστήματος Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού τμήματος Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας, δηλαδή την περιβόητη σύμβαση 717, και τη μη υλοποίηση της κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος The post Τέμπη: Ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθοριστεί και η σειρά με την οποία θα κληθούν να καταθέσουν στον ανακριτή οι εμπλεκόμενοι

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ για το δυστύχημα των Τεμπών άσκησε πριν από λίγες ώρες η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ για το δυστύχημα των Τεμπών άσκησε πριν από λίγες ώρες η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας. Πρόκειται, όπως αναφέρει το larissanet.gr, για διευθύνοντες συμβούλους, προέδρους διοικητικού συμβουλίου και μέλη διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού την περίοδο από το 2016 μέχρι τον χρόνο του δυστυχήματος, τον Φεβρουάριου του 2023. Και οι […] The post Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ για το δυστύχημα των Τεμπών άσκησε πριν από λίγες ώρες η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας. Πρόκειται, όπως αναφέρει το larissanet.gr, για διευθύνοντες συμβούλους, προέδρους διοικητικού συμβουλίου και μέλη διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού την περίοδο από το 2016 μέχρι τον χρόνο του δυστυχήματος, τον Φεβρουάριου του 2023. Και οι […] Το άρθρο Δυστύχημα στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ