Προσλήψεις 904 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Τα ονόματα

17:09 - 29/01/2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2023-2024 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές: Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: (α) 123 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και (β) 227 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: (α) 152 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και (β) 402 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση.

Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως προσωρινών αναπληρωτών

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2023-2024 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές: Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: (α) 123 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και (β) 227 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: (α) 152 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και (β) 402 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024. Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικέ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ esos.gr

Οι αποφάσεις για τον προγραμματισμό των εξετάσεων Γενικών Λυκείων, Λυκείων Ε.Α.Ε., Γυμνασίων, ΕΠΑΛ και Λυκείων των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.

Αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όρους η εκπαιδευτικός και η μητέρα στη Ρόδο

Κατανομή 19 θέσεων οδηγών σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ)

Στο 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ο Κ. Πιερρακάκης

Το ΤΕΕ υπέρ των επαγγελματικών δικαιωμάτων Τμημάτων Μηχανικών στο ΕΛΜΕΠΑ

Βίντεο: Η δίωξη Ναρκωτικών πέριξ σχολικών συγκροτημάτων στην περιοχή των Πατησίων