Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου» – Δεν έχω τραπεζικό λογαρισμό, ούτε θυρίδες
21:01 - 30/01/2024
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star o δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια.Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star o δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια.«Τα χρήματα του «Αλλου Ανρθώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» ήταν οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω τζογάρει ποτέ τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διέψευσε πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ χρήματα της οργάνωσης για […]
The post Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω τζογάρει ποτέ τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr