ΣτΕ: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε πιλοτές και κοινόχρηστους χώρους

20:58 - 31/01/2024

Προς κατεδάφιση είναι οι αυθαίρετες κατασκευές που βρίσκονται σε πιλοτές και κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, καθώς κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ, οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις, ωστόσο η τελική απόφαση παραπέμφθηκε για οριστική κρίση στην Ολομέλεια. Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας του Ε’ τμήματος του ΣτΕ αποφάνθηκαν ότι η πρόβλεψη του νόμου για την «αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης […] Το άρθρο ΣτΕ: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε πιλοτές και κοινόχρηστους χώρους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαίρετων σε πυλωτές και κοινόχρηστους χώρους

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι αυθαίρετες κατασκευές που βρίσκονται σε πυλωτές και κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών, οι οποίες προβλέπεται να κατεδαφιστούν.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαιρεσιών σε κοινόχρηστους χώρους και πιλοτές

Αντισυνταγματική είναι η νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών σε πιλοτές και κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών (δώματα, κήπους κ.λπ.) που γίνονται στο πλαίσιο των τελευταίων νομοθετικών ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, αποφάνθηκε Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο παρέπεμψε το όλο θέμα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Τα ζητήματα που δημιουργούνται από τη χρήση […] The post Συμβούλιο της Επικρατείας: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαιρεσιών σε κοινόχρηστους χώρους και πιλοτές appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά