Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας: 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ τα έσοδα από τις χρεώσεις
10:37 - 03/02/2024
Χρεώσεις αναμένονται σύντομα από τις τράπεζες αφού θα χρεώνονται όλοι οι ενεργοί λογαριασμοί που έχουν τη δυνατότητα πληρωμών. Συγκεκριμένα η αύξηση θα ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά μήνα.
Δηλαδή οι πολίτες θα κληθούν να πληρώνουν έξι ευρώ ανά έτος για κάθε ενεργό τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτουν.
Οι λογαριασμοί που δεν έχουν τη δυνατότητα πληρωμών, δηλαδή οι αποταμιευτικοί οι οποίοι έχουν ως μοναδική λειτουργία την αποταμίευση και όχι την πληρωμή, δεν θα χρεώνονται με το ποσό αυτό.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση από την πλευρά των πολιτών, οι οποίοι θα χρειαστεί να απενεργοποιήσουν λογαριασμούς τους οποίους είχαν «ξεχασμένους», προκειμένου να μην χρεώνονται άσκοπα το πο
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr