Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο μέσω διαδικτύου – Πώς τον «τσάκωσαν»

13:00 - 03/02/2024

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως απογευματινές ώρες χθες (02-02-2024) ένας 23χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου, σε βάρος ανηλίκου. Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ανέπτυξε επικοινωνία με […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο μέσω διαδικτύου – Πώς τον «τσάκωσαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνελήφθη 23χρονος στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο μέσω διαδικτύου

Ένας άνδρας ηλικίας 23 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω του διαδικτύου, σε βάρος 15χρονου. Είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, ανέπτυξε επικοινωνία με το γιο της και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης, προσβάλλοντας την τιμή του κατ’ εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: 23χρονος αποπειράθηκε να αποπλανήσει 15χρονο στο Διαδίκτυο

Μια ακόμη δυσώδης υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου καταγράφηκε στην χὠρα μας. Ένας νεαρός άνδρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά ένα αγόρι μέσω του Διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ένας 23χρονος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω Internet σε βάρος 15χρονου. H μητέρα του ανηλίκου κατήγγειλε το περιστατικό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς φέρεται να […] Θεσσαλονίκη: 23χρονος αποπειράθηκε να αποπλανήσει 15χρονο στο Διαδίκτυο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη