Μαριάννα Τουμασάτου: «Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τουμασάτου: Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών
Το γεγονός πως έχει κάνει bullying όταν πήγαινε σχολείο παραδέχθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Τετάρτης (07/02). Η ηθοποιός αρχικά εξομολογήθηκε πως: «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει “άντε ρε κούτσαυλε” εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν “άντε μωρή κοντοστούπα”, που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαριάννα Τουμασάτου: «Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν και έκανε την αυτοκριτική της.
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν και έκανε την αυτοκριτική της. «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr