Μαριάννα Τουμασάτου: «Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»

14:37 - 07/02/2024

«Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουμασάτου: Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών

Το γεγονός πως έχει κάνει bullying όταν πήγαινε σχολείο παραδέχθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Τετάρτης (07/02). Η ηθοποιός αρχικά εξομολογήθηκε πως: «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει “άντε ρε κούτσαυλε” εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν “άντε μωρή κοντοστούπα”, που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: «Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν και έκανε την αυτοκριτική της. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν και έκανε την αυτοκριτική της. «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι