ΠΑΣΟΚ – Επεισόδιο στην ΚΟ για τα ομόφυλα: «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω» είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο

18:53 - 08/02/2024

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας τη συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα, από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δίνει το «στίγμα» της ρύθμισης για την ισότητα στο γάμο, συνεχίστηκε με την ανάλυση των βασικών σημείων […]

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καβγάς στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω»

Επεισοδιακή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Διαβάστε το στο tanea.gr

Επεισόδιο στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω», είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)