ΠΑΣΟΚ – Επεισόδιο στην ΚΟ για τα ομόφυλα: «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω» είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο
18:53 - 08/02/2024
Τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας τη συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα, από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δίνει το «στίγμα» της ρύθμισης για την ισότητα στο γάμο, συνεχίστηκε με την ανάλυση των βασικών σημείων […]
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καβγάς στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω»
Επεισοδιακή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια
Διαβάστε το στο tanea.grΕπεισόδιο στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω», είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο
Τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν οι εντάσεις.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr