«Merci Chef!». Μια εβδομάδα γαλλικής γεύσης με τυριά, σαμπάνιες και φουαγκρά

13:46 - 10/02/2024

Μαργαρίτα Πουρνάρα 10.02.2024 • 09:48 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αποκλείεται να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που ετοιμάζουν για πρώτη φορά η πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με τίτλο «Merci chef!», από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2024, και να μην αισθανθεί ένα γλυκό γουργούρισμα στο στομάχι: από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»