«Merci Chef!». Μια εβδομάδα γαλλικής γεύσης με τυριά, σαμπάνιες και φουαγκρά

13:46 - 10/02/2024

Μαργαρίτα Πουρνάρα 10.02.2024 • 09:48 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αποκλείεται να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που ετοιμάζουν για πρώτη φορά η πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με τίτλο «Merci chef!», από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2024, και να μην αισθανθεί ένα γλυκό γουργούρισμα στο στομάχι: από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Επεισόδια στην Αθήνα: 8 συλλήψεις, 15 προσαγωγές – Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τη δίκη για τη «βασιλική φρουρά»

Διστάζει η Ευρώπη να στείλει στρατό στο Κίεβο

Σαν σήμερα: 28 Φεβρουαρίου 1933 – Ο Χίτλερ δημοσιεύει το Διάταγμα του εμπρησμού του Ράιχσταγκ

Ποδόσφαιρο και τεχνητή νοημοσύνη, καταδικασμένοι να συνεννοηθούν

«One Day»: Μια ιστορία αγάπης που θα σας «διαλύσει» την ψυχή