«Merci Chef!». Μια εβδομάδα γαλλικής γεύσης με τυριά, σαμπάνιες και φουαγκρά

13:46 - 10/02/2024

Μαργαρίτα Πουρνάρα 10.02.2024 • 09:48 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αποκλείεται να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που ετοιμάζουν για πρώτη φορά η πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με τίτλο «Merci chef!», από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2024, και να μην αισθανθεί ένα γλυκό γουργούρισμα στο στομάχι: από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Για δεύτερο 24ωρο νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ

Στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο “Seven Seas Navigator”

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της UEFA: Στο επίκεντρο τα μέτρα στα γήπεδα

Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ ο αγώνας της Εθνικής με την Αγγλία – Μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του

Παν. Λιαδέλης προς όσους ενοχλήθηκαν από τις ενημερωτικές επισκέψεις μας: Ξεχάστε τα κλειστά συστήματα. Ξεπεραστήκατε…

Με “πάρτι” από τα 6,75 η Φενέρ πήρε το ντέρμπι