Μαρία Καρυστιανού στο «Βήμα της Κυριακής»: Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια

16:28 - 11/02/2024

«Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μας, νοικιάζω αλλού, το σπίτι έκλεισε. Επιστρέφω μόνο όταν θέλω να μείνω λίγο στο δωμάτιό της. Δεν μπορώ να γυρίσω στο σπίτι μας και αυτό είναι το μόνο κομμάτι στο οποίο μου επιτρέπει – η Μάρθη- να είμαι αδύναμη» «Ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ. Πόνος γιατί η απουσία γίνεται […] Μαρία Καρυστιανού στο «Βήμα της Κυριακής»: Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν μπορώ να γυρiσω σπίτι μας, νοικιάζω αλλού – Δικαiωση είναι να μπουν στη φuλακή 57 φοpές ıσóβiα»

Σε μία εξομολόγηση που καθηλώνει προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την 19χρονη κόρη της, Μάρθα, στο δυστύχημα των Τεμπών. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», αποκαλύπτει ότι δεν έχει γυρίσει σπίτι της από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έγινε το μοιραίο και πως προτιμά να μένει αλλού! «Νοικιάζω αλλού, το σπίτι έκλεισε. Επιστρέφω μόνο όταν θέλω [...] Το άρθρο Μαρία Καρυστιανού: «Δεν μπορώ να γυρiσω σπίτι μας, νοικιάζω αλλού – Δικαiωση είναι να μπουν στη φuλακή 57 φοpές ıσóβiα» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”