Πρίγκιπας Χάρι: «Bέβαιος» ότι η ασθένεια του Καρόλου μπορεί να επανενώσει τη βασιλική οικογένεια

18:37 - 16/02/2024

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να πάρω το αεροπλάνο, να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό», επισήμανε ο πρίγκιπας Χάρι

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρι: Είμαι σίγουρος ότι ο καρκίνος θα μπορούσε να ενώσει την οικογένεια

Ο Χάρι δεν αποκάλυψε από τι καρκίνο πάσχει ο βασιλιάς Κάρολος αλλά επισήμανε ότι η ασθένεια του του θα μπορούσε να θερμάνει τις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε το στο tovima

Πρίγκιπας Χάρι: «Bέβαιος» ότι η ασθένεια του Καρόλου μπορεί να επανενώσει τη βασιλική οικογένεια

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε σήμερα «βέβαιος» πως ο καρκίνος του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, θα επιτρέψει το να επανενωθεί η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η οποία έχει χωριστεί εδώ χρόνια από τις εντάσεις στους κόλπους της και τις συνταρακτικές εξομολογήσεις. Ο πρίγκιπας, που ζει από το 2020 στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν […] Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι: «Bέβαιος» ότι η ασθένεια του Καρόλου μπορεί να επανενώσει τη βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα