Αγρότες: Έφθασαν τα πρώτα τρακτέρ στο Σύνταγμα

15:46 - 20/02/2024

Στην Πλατεία Συντάγματος έφθασαν πριν από λίγο τα πρώτα τρακτέρ ενόψει του παναγροτικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που είναι προγραμματισμένο για τις 18:30. Παράλληλα η ΕΛΑΣ προχωράει σε πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας καθώς σιγά σιγά αρχίζουν να καταφθάνουν και [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγρότες: Πως κάλυψε τα τρακτέρ στο Σύνταγμα ο διεθνής Τύπος

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν σήμερα με άρθρα τους την κινητοποίηση των Ελλήνων αγροτών, κάνοντας αναφορά στην είσοδό τους με τα τρακτέρ στην Αθήνα και τη διαμαρτυρία τους μπροστά από το Κοινοβούλιο. Αγρότες από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Τρίτη, εντείνοντας τις διαδηλώσεις εβδομάδων με αιτήματα την αύξηση του κόστους, […] Το άρθρο Αγρότες: Πως κάλυψε τα τρακτέρ στο Σύνταγμα ο διεθνής Τύπος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αναχωρούν σταδιακά τα τρακτέρ από το Σύνταγμα

Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Αγρότες: Στην «καρδιά» της Αθήνας τα τρακτέρ της οργής (video)

«Βουλιάζει» από κόσμο εδώ και λίγες ώρες το κέντρο της Αθήνας με το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο των τελευταίων ετών ηταν το βραδυ,σήμερα σε πλήρη εξέλιξη:

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Αναχωρούν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα (vid)

Αναχώρησαν με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα από το Σύνταγμα οι αγρότες, όπως είχαν προαναγγείλει στις 11:00, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ζητώντας από την κυβέρνηση πρόσθετα μέτρα στήριξης. Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok