Η Γεροβασίλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

20:09 - 24/02/2024

Εν μέσω αποδοκιμασιών αλλά και χειροκροτημάτων από τους διχασμένους συνέδρους και παρουσία δύο στενών συνεργατών του Τσίπρα, η βουλευτής Άρτας και αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε «παρούσα» στην πρόκληση του Κασσελάκη για νέες εκλογές The post Η Γεροβασίλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη κατά την τοποθέτηση της στο Συνέδριο του κόμματος, δηλώνοντας παρούσα στο δημόσιο προσκλητήριο που είχε απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές το κόμμα μας βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο. Το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας είναι υπαρξιακής […] Παρούσα η Όλγα Γεροβασίλη: Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Όλγα Γεροβασίλη: Απέναντι στο Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Στο φόντο ενός κλίματος έντασης και με την ατμόσφαιρα να φορτίζεται από μικροεπεισόδια, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκε στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, όπου η κυρία Γεροβασίλη επιχείρησε να περάσει το μήνυμά της στους συνέδρους, παρά την αντίδραση ενός μέρους τους. […] The post Όλγα Γεροβασίλη: Απέναντι στο Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση