Γεροβασίλη: Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν περάσει ένας μήνας

09:00 - 25/02/2024

Νέα τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το Συνέδριο φέρνει νέες εκλογές καθώς ο νυν πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης λίγους μήνες μετά την εκλογή του, θα αναμετρηθεί και πάλι, αυτή τη φορά με την Όλγα Γεροβασίλη. Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Όλγα Γεροβασίλη, ανέβηκε στο βήμα και πρότεινε […] The post Γεροβασίλη: Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν περάσει ένας μήνας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακρίτα: «Δεν γίνεται να κάνουμε εκλογές μέχρι να χάσει ο Κασσελάκης»

Κατά της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών τάχθηκε η βουλευτής Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα. Αφού καταδίκασε τα χθεσινά γιουχαΐσματα κατά της Όλγας Γεροβασίλη,… Το άρθρο Ακρίτα: «Δεν γίνεται να κάνουμε εκλογές μέχρι να χάσει ο Κασσελάκης» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Γεροβασίλη: Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν περάσει ένας μήνας

Νέα τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το Συνέδριο φέρνει νέες εκλογές καθώς ο νυν πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης λίγους μήνες μετά την εκλογή του, θα αναμετρηθεί και πάλι, αυτή τη φορά με την Όλγα Γεροβασίλη. Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Όλγα Γεροβασίλη, ανέβηκε στο βήμα και πρότεινε οι εκλογές να γίνουν στις 10 Μαρτίου. Μια πρόταση που μάλλον βρίσκει αντίθετους πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την Όλγα Γεροβασίλη που σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Συνέδριο, τόνισε πως δεν μπορούν να γίνουν εκλογές προτού περάσει ένας μήνας. Συγκεκριμένα η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι εκλογές πρέπει να είναι στην πρ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας